BUGÜN OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ DEMİRAY BAŞKANLIĞINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ İLE GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Bugün okulumuz Gediz Fen Lisesinde okulumuz öğretmenlerinin tamamının katılımıyla okul müdürümüz AliDEMİRAY'ın başkanlığında  07 Mayıs Pazar günü yapacağımız 2.Dönem Veli Toplantısı öncesi 2.dönemi ve önümüzdeki yılın planlamalarını  kapsayan  bir Genel Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdik.Toplantımızda en temel amaç öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmaktı.  "Gediz Fen Lisesi Akademik Başarısını artırıyor" projesi kapsamında öğrencilerimizin, özellikle son sınıf öğrencilerimizin başarılarını artırmak için planlamalar yapıldı. Öğrencilerimize daha çok imkan sağlamak, Rehberlik servisinden daha verimli bir şekilde faydalanmalarını sağlamak için planlamalar yapıldı.11.sınıflara yönelik Yaz Kampı ve bu kampta yapılacaklar ile ilgili planlamalar, görev taksimi ve görüş alışverişi yapıldı.

05-05-202305-05-2023

Yayın: 05.05.2023 - Güncelleme: 05.05.2023 08:39 - Görüntülenme: 72