T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / GEDİZ - Gediz Fen Lisesi

İLÇE DENEME SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ, BAŞKAN AKÇADURAK'I ZİYARET ETTİ

Gediz Belediyesi katkılarıyla 8. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen YKS ve LGS deneme sınavlarında dereceye giren öğrenciler, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak'ı ziyaret etti.

 

Başkanlık makamında düzenlenen ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Dağ, Okul Müdürümüz Ali Demiray, liseler arasında dereceye giren öğrencilerimiz Kamil Kanlı, Fatih Coğuplugil, Esad Arpacı ile dereceye giren ortaokul öğrencileri ve okul müdürleri katıldı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak açıklamasında; "Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortak çalışması sonucu İlçemizdeki akademik süreci izlemek, değerlendirmek ve geliştirmek amacıyla Akademik Başarıyı İzleme Programı (ABİP) kapsamında 8. ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik YKS ve LGS deneme sınavları ile öğrencilerimize eğitim alanında desteklerimiz devam ediyor. Deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Ziyarette Başkan Akçadurak, dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, eğitime verdikleri destekten dolayı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Belediye Yönetimine; deneme sınavlarında gösterdikleri başarılarından dolayı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul yöneticilerine teşekkür etti.

09-01-202309-01-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.01.2023 - Güncelleme: 09.01.2023 22:17 - Görüntülenme: 398
  Beğen | 2  kişi beğendi