İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MAHMUT BAHADUR İFTARDA PANSİYON ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTEYDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut BAHADUR, okulumuz Gediz Fen Lisesi’nde iftar programına katıldı. Okul idaresi,öğretmenler ve pansiyonda kalan öğrencilerle birlikte iftar yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut BAHADUR, iftar sonrası öğrencilerle sohbet etti. “ Hayatta başarılı olmak için hedeflerini belirlemek, o hedeflere ulaşabilmek için gayret etmek ve gayretini her daim dinamik tutmak gereklidir.” diyerek öğrencileri motive eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut BAHADUR, öğrencilerin düşünce ve taleplerini de dinleyerek okul idaresi ile genel durum ve işleyişle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Akabinde okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak teşekkür etti.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Gediz Fen Lisesi