T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / GEDİZ - Gediz Fen Lisesi

OKULUMUZ GEDİZ FEN LİSESİ TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ULUSAL ÖĞRENCİ KONGRESİ VE POSTER SUNUM YARIŞMASI FİNAL AŞAMASINDA SERGİYE DAVET EDİLDİ.

OKULUMUZ GEDİZ FEN LİSESİ TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ULUSAL ÖĞRENCİ KONGRESİ VE POSTER SUNUM YARIŞMASI FİNAL AŞAMASINDA SERGİYE DAVET EDİLDİ.

 

TUBİTAK POSTER SUNUMUNDA  " KARA YOSUNLARININ İÇ ORTAM HAVA KALİTESİ ÜZERİNDEKİ  ETKİSİNİN BELİRLENMESİ  projesi ile ilimizden okulumuz  GEDİZ FEN LİSESİ sergiye davet edildi.Danışman Öğretmenimiz okulumuz Fizik Öğretmeni Serdar BARDAKÇI ve 10.sınıf  Öğrencilerimiz Elif Nurefşan  DAĞ ve Ezel AKYÜZ'ü  tebrik ederiz.

 

MEB ile TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın final sergisi ve ödül töreni, 26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecektir. Etkinlik, 26-27 Aralık 2022 tarihleri arasında proje sergisinin, 28 Aralık 2022 tarihinde sosyal etkinlik gününün, 29 Aralık 2022 tarihinde ise ödül töreninin düzenlenmesi şeklinde planlanmıştır. Bu bağlamda, yarışmanın final aşamasına davet edilen proje sahibi öğrenciler ve danışmanları 25 Aralık 2022 tarihinde Ankara'ya davet edilmektedir.

Millî Eğitim Bakanlığı

TÜBİTAK 

T.C. Kütahya Valiliği 

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü 

Gediz Fen Lisesi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.12.2022 - Güncelleme: 02.05.2023 16:57 - Görüntülenme: 426
  Beğen | 1  kişi beğendi