Ali DEMİRAY - Müdür

1979 yılında Almanya´nın Vaihingen şehrinde doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Gediz´de tamamladı. 2001 yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinden  mezun oldu. Van/Gürpınar-Tutmaç´ta göreve başladı. Gediz´in farklı okullarında  öğretmen ve Cebrail İlköğretim Okulunda müdür vekili olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Atatürk Ortaokulu´na müdür yardımcısı olarak atandı.1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu´nda müdür yardımcısı olarak görev yaparken 2019 yılında açılan Gediz Bilim Sanat Merkezine Kurucu Müdür olarak görevlendirildi ve 2022 yılındaki  yönetici atamalarında kadrolu  Okul Müdürü olarak atandı.18 Kasım 2022 tarihinden beri okulumuz Gediz Fen Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.