Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen "Liselerde Bilim Uygulamalari" projesi kapsamında FCL sınıfında yapay zeka ve robotik kodlama üzerine çalışmalar planlanmıştır. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz yapay zeka kullanarak yapılan çalışmalar ile ilgili projelerimizi anlatan videoyu hazırlamışlardır. Yapay zeka ile gelişen yapay zeka ile ilerleyen bir gelecek için çalışıyoruz.

Mrt

Türkiye Cumhuriyeti için en önemli tarihlerden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi her yıl olduğu gibi okulumuzda bu yılda törenlerle, şiirlerle  kutlandı ve Şehitlerimiz anıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinliği okulumuz 9. Sınıf öğrencileri  tarafından konferans salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Şiir ve video gösterilerinden sonra program sona erdi.

Mrt

Aziz Türk Milleti'nin bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. İstiklal Marşı, bir milletin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, milli değerlerimizi ve ideallerimizi yansıtan azim ve fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesidir. İstiklal Marşı; milli birlik ve beraberliğimizin mutabakat belgesidir. Milli mücadele günlerinin heyecanını içinde taşıyan İstiklal Marşımız, ay yıldızlı al bayrağımız göklerde özgür bir şekilde dalgalandıkça milletimizin ortak sesi, ortak vicdanı olmaya devam edecektir. Aziz milletimizin gönül dünyası, yüce hasletleri, cesaret, kahramanlık ve eşsiz mücadele azmi vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un veciz dizeleriyle tarihe not olarak düşülmüş ve ebedileştirilmiştir.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Marşı'nın Şairi Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz

Mrt

Öğrencimiz Reyyan Kübra AKSU’yu ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Yunuslar Ortaokulu Öğrencilerini okulumuz ve pansiyonumuzda misafir ederek ,okulumuzu tanıttık.

Şbt

Okulumuzda yangın ve acil durum tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta öğrencilerin acil bir durumda nasıl hareket etmeleri gerektiği ve yangına ilk müdahalenin nasıl yapılacağı anlatıldı.

Şbt

Meslek tanıtım günleri etkinliklerinde ,birbirinden değerli misafirlerimizi öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz.

Şbt

İSTİKLAL MARŞI EZBERE GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İLK 3 OKUL ARASINA İSMİMİZİ YAZDIRDIK. FİNALDEYİZ!!!  Öğrencimiz Reyyan Kübra AKSU’yu okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiği için tebrik ediyor ve finalde başarılar diliyoruz .

Şbt

Okulumuz, öğretmenlerimizden Fatih Akyüz ve Serkan Ünlü ‘nün de sunum yaptığı Akademik Başarıyı İzleme Programı (ABİP)

“Sınav Yönetme Stratejisi ve Test Çözme Teknikleri Etkili Okuma Semineri’ne 12. sınıf öğrencileri ile katıldı .

Seminerde sunum yapan tüm  öğretmenlerimize ev sahipliği yapan Gediz Kız İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne ve bu etkinliği planlayan Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kütahya Genç Kızlar Dart Şampiyonasında okulumuz İl 3.sü oldu.2 gün süren turnuva boyunca taraflı ,tarafsız herkesin takdirini kazanan ve bize kupayı getiren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimizin turnuvaya hazırlanmasında emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Hasan NAS hocamıza ,kızlarımızı  turnuvada yalnız bırakmayan , turnuvaya ulaşımlarını sağlayan Müdür Yardımcımız Serdar ÇİDEM 'e teşekkür ederiz. GFL olarak , sadece akademik alanda değil sportif ve sosyal alanlarda da farkımızı göstermeye devam edeceğiz.

Şbt

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütahya İl Müftülüğü arasında imzalanan 17/09/2021 tarihli Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında, İlçemiz Vaizlerinden Feyzullah SATILMIŞ  "Değerler Eğitimi" hususunda okulumuz öğrencilerine seminer verdi.

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ÖĞRENCİLERİMİZDE FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN OKUL PERSONELİMİZ BÜŞRA TOPUZA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

EGEP Programı kapsamında düzenlediğimiz "Parağrafla Zirvedeyim" projemiz başladı. Projeye katılmak isteyen öğrencilerimizi bekliyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarılarıni arttırmayı hedeflediğimiz proje sonunda aşırı sosyalleşme ve aktivite içeren bir kayak merkezi ödülü güzel olacak. Paragraf sorularını çöz zirvede arkadaşlarınla olmanın keyfini çıkar. (Yarışma şartnamesine okulda ulaşabilirsiniz.)

Eyl

Okulumuz öğrencileri ile gerçekleştirdiğimiz Teknofest İzmir gezisinden güzel anılarla dönüyoruz . Dönüş yolunda yaptığımız bilgi yarışmaları ile yolculuğumuz daha keyifli hale geldi. Festival alanında en güzel fotoğraf yarışması ile güzel anları yakaladık. Yarışmaları mızda birinci olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.